En slyngevugge hjælper baby med at falde i søvn

Sovende baby
En slyngevugge hjælper baby med at falde i søvn
Henrik Andersen
-
21/03/2023
-

Der er mange fordele ved at investere i en slyngevugge. Den hjælper din baby med at falde til ro, og den kan være guld værd, fordi baby kommer til at falde i søvn hurtigere. Herunder følger en række fordele ved at vælge en slyngevugge, hvis du vil gøre barselsperioden en smule lettere for dig selv – og mere behagelig for din nyfødte guldklump.

En stor hjælp i den første tid

En af de største fordele ved at investere i en slyngevugge er, at den hjælper din baby med at falde i søvn. Mange forældre har svært ved at få deres små børn til at falde i søvn, og det kan føre til stress og søvnmangel for både forældre og baby. Slyngevuggen beroliger din baby, så det bliver nemmere at slappe af og falde i søvn.

En anden fordel ved slyngevuggen er, at den kan være med til at reducere kolik. Hvis dit barn lider af kolik, som kan føre til urolige nætter og søvnmangel for både forældre og baby, så er slyngevuggen guld værd. Den blide vuggebevægelse kan få din baby til at slappe af og derved mindske ubehag og gråd. Se de bedste på Forbrugsguiden.dk.

Du kan have hænderne fri

En slyngevugge er også en praktisk løsning, når du har brug for at have hænderne fri. Du kan nemt placere din baby i slyngevuggen og stadig have mulighed for at udføre dine daglige opgaver, som du ikke slipper for, selvom du er på barsel med en nyfødt. Hverdagen skal hænge sammen alligevel.

Det kan være en stor hjælp, når du skal lave mad, gøre rent eller ordne vasketøj, fordi du er sikker på, at din baby ligger trygt i slyngevuggen, imens du laver andre ting. Her kan det dog være en klar fordel at vælge en slyngevugge med motor. Sørg for at have babyalarmen indenfor rækkevidde, så du kan være der, hvis den lille vågner.

Derudover så er slyngevuggen også god for din egen kropsholdning. Når du bærer din baby rundt på armen i længere tid ad gangen, så kan det føre til rygproblemer og smerter. En slyngevugge kan afhjælpe symptomerne, fordi du har mulighed for at lægge ham eller hende et sted, så din ryg bliver afbelastet.

Copyright 2023 - Pilanto Aps